Nieuws

Nieuws

Silvijn Wonen opent 2e winkel

Op dinsdag 5 februari 2019 opent Toon van Doorn zijn tweede winkel in het voormalige pand van Metz aan de Van Weedestraat 90. Dit aan de overzijde van onze huidige winkel.

Unieke meubels: live online!
In het nieuwe winkelpand en live online op silvijnwonen.nl (nog in aanbouw), vindt u elke week een compleet nieuwe en unieke collectie meubels, zoals stoere tafels, boomplaattafels, kasten, tuinmeubilair en banken. Iedere maandag start de verkoop met scherpe prijzen. Dagelijks stijgt de korting met 8%, tot wel 48% op zondag! Wees er dus op tijd bij, want weg=pech!

Uniek concept: geen verkoper!
In deze nieuwe winkel zal geen verkooppersoneel aanwezig zijn. Maar u zult zich zeker welkom voelen! U kunt er op uw gemak rondkijken. In de winkel is een koffiecorner en op de laptop kunt u snel en eenvoudig uw bestelling invoeren. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u altijd even bellen. Dat vinden wij geen probleem, wij helpen u graag verder.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen. Kom langs en laat u verrassen!

Unieke voortzetting: ambachtswinkel!
Onze huidige winkel op de Van Weedestraat 251a in Soest wordt een bemande ambachtswinkel. Hier kunt u oude meubels een tweede leven laten geven. Daarnaast blijft hier een ruim aanbod aan sfeervolle decoraties, woonaccessoires en houten serveerplanken te koop. Volg ons en blijf op de hoogte!


Mega partij jute zakken

Sinds kort heeft Silvijn de beschikking over mega partijen jute zakken.

Met een aantal creatieve mensen in ons bedrijf, zijn wij tot een aantal leuke producten gekomen. Deze worden afgezet zowel rechtstreeks aan de particulier vanuit onze winkel als aan de groothandel. De productie van deze artikelen worden in Nederland vervaardigd vanuit diverse sociale werkplaatsen. Deze producten o.a. boodschap tassen, plantenhangzakken enz, liggen sinds enkele weken in diverse winkels. Het blijkt een enorm succes te zijn.

Ook nieuwsgierig geworden?
Kom naar onze winkel aan de van Weedestraat naast de action.


Met groeten van Team Silvijn

 

Foto impressie

Silvijn Meubels Soest Silvijn Meubels Soest

 

 


Silvijn Meubels Soest Silvijn Meubels Soest

 


Silvijn Meubels Soest Silvijn Meubels Soest